Cautare

692 de rezultate pentru "vanzari teleroane" (3.72 secunde)
Cu toate acestea, comertul online va creste mai mult decat cel clasic, pentru acest an fiind preconizate vanzari in crestere cu 54 de puncte procentuale.
Apple a vandut un numar record de iPhone-uri in trei zile de la lansarea, vineri, in magazine, relateaza Mediafax.ro.
Brazilianca VIRGINA care a pozat GOALA pentru PLAYBOY a generat incasari istorice Catarina Migliorini, brazilianca virgina in varsta de 20 de ani care a pozat in decembrie in revista Playboy, a adus publicatiei, conform presei internationale, un record istoric de vanzari.
Acest lucru conduce la mai multi vizitatori, mai multe persoane interesate si mai multe vanzari. Insa asta nu este tot ceea ce face SEO, impactul lui fiind unul mult mai vast si mai benefic.
Iar consultantii lor nu sunt agenti de vanzari, ci asistentii personali de calatorie ai turistilor, indiferent de latitudine si longitudine.
Vanzari la limita legalitatii Surse din piata spun ca aproximativ 40% din casele din Craiova cumparate pana in prezent pe baza Legii nr.
Impreuna, cei mai mari 10 producatori de ciocolata din lume au avut vanzari de peste 80 de miliarde de dolari in 2016.
Vanzari dubioase dar... corecte Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor a sesizat procurorii anticoruptie dupa ce un raport cerut de institutie a relevat faptul ca peste 23.000 de metri patrati de plaja din zona Casino din Mamaia au fost vanduti de autoritatile locale unor persoane private.
Filiala Lockheed din Bethesda, statul Maryland, principalul furnizor al Pentagonului, a anuntat primele vanzari internationale de rachete PAC-3 in ianuarie 2005.
Doi ani s-a incercat construirea unui dosar de coruptie in legatura cu eventuale comisioane de la Bechtel, EADS, vanzari de copii, de organe de copii, privatizari.
Presedintele Ion Prioteasa afirma atunci ca intarzierea se poate datora unor lucrari preliminare pe care comisia trebuie sa le aiba in vedere in stabilirea pretului pentru cele 31 de dispensare medicale care se afla pe lista de vanzari a CJ Dolj.
"Daca cititorii primesc asigurari ca autorul este chiar Sa- ddam, cartea va avea vanzari-record", a afirmat Farouq Majdalawi, presedintele Asociatiei Editorilor Iordanieni.
Fara a exagera cu nimic, putem spune ca Navodari a ajuns o ruina, o unitate teritorial-administrativa care se numeste oras doar in acte, pentru ca, in realitate, a devenit un ghetou, condus intre petreceri si vanzari ilegale de terenuri de un "Calapod" prea mic pentru menirea de primar.
Exista insa cazuri si cazuri - terenuri luate cu acte false, iar altele prin vanzari-cumparari perfect legale, acum urmeaza sa fie stabilit, cu certitudine, cum stau lucrurile.
"Cred ca da bani sora-sa din vanzari anterioare. Sunt convinsaca aceasta campanie (a EBA -n.r) se face pe banii PDL si poate ca o mai ajuta si angajatorul, Luxten.
Termoizolarea pe interior - o greseala Directorul regional de vanzari de la Deko Professional, Gili Pirvu, spune ca un element important in termoizolarea blocurilor il reprezinta calitatea materialelor folosite.
De asemenea, pe pagina de internet apar rubrici precum "Case pentru tineri din vanzari anterioare": "Am demonstrat ca tinerii pot avea o casa in Romania.
Ioana a spus ca din "vanzari anterioare". Exista si acum jurnalisti care asteapta, in virtutea spuselor lui Basescu, o explicatie.
Pocneste de mosteniri bogate, de la frunze de milioane de euro pana la vanzari anterioare ametitoare. In loc sa profite de acest moment favorabil din punct de vedere politic, opozitia lasa loc de interpretari atunci cand vine vorba despre venirea ei la guvernare.
Astfel, in cea mai recenta editie a prestigiosului clasament american Billboard Hot 100, bazat pe difuzari radio si vanzari, Stereo Love a intrat pe pozitia 93.
google-analytics.com